Werkstudent Administratief medewerker Hypotheken (8 tot 20 uur per week)

Omschrijving

Wil jij naast jouw studie al interessante werkervaring op doen binnen de financiële dienstverlening? Wil jij een flexibel rooster dat voor jou uitstekend te combineren is met je studie? Kom dan werken binnen de studentenpool "Team Flex Operations" van Quion. In deze functie maak je kennis met de interessante wereld van hypotheken! 


Jouw werkomgeving

Werken bij Quion betekent werken in een dynamische organisatie die een spilfunctie vervult in de hypotheekmarkt. Wij zijn een van de grootste hypothecaire dienstverleners van Nederland. Quion ondersteunt met trots gerenommeerde nationale en internationale geldverstrekkers op het gebied van hypothecaire dienstverlening. Van aanvraag tot aflossing. Samen met zo’n 500 collega’s maken wij iedere dag onze geldverstrekkers succesvol op de woningmarkt.


Quion beheert een hypotheekportefeuille van bijna €70 miljard en wij hebben de ambitie om 1 op de 4 hypotheken in Nederland te beheren. Om deze ambitie te kunnen bereiken zijn wij op zoek naar collega’s die binnen een informele, persoonlijke cultuur verder mee willen bouwen aan een hoogwaardige, professionele dienstverlening.


Wat ga je doen? 

Als administratief medewerker binnen deze studentenbaan word je ingezet op diverse administratieve processen binnen onze Midoffice en Backoffice. Als je bij Quion aan de slag gaat wordt je ingewerkt op verschillende processen, zodat jij hierna allround inzetbaar bent. Processen waar je aan kunt denken zijn het opvoeren van data uit aangeleverde stukken binnen het hypotheek acceptatieproces, het beoordelen en uitbrengen van hypotheekoffertes of verschillende administratieve wijzigingen doorvoeren op reeds lopende hypotheken. Afhankelijk van waar de behoefte van de verschillende teams ligt en jouw persoonlijke ontwikkeling ga je binnen de Midoffice en/of aan de slag. 

Vereisten

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen. Je bent van nature dienstverlenend ingesteld en heb je klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Je bent secuur en je hebt een goed cijfermatig inzicht. 


Tijdens de inwerkperiode van 2 weken wordt van jou verwacht dat je minimaal 2 á 3 dagen in de week beschikbaar bent. Zodra je bent ingewerkt ontstaat er ruimte om het aantal uren aan te passen aan jouw studieritme. Dit betekent dat je in tijden van tentamens minder kunt werken en weer meer uur kan draaien wanneer je vakantie hebt! Daarnaast is het mogelijk om wekelijks wisselende diensten te draaien rondom jouw schoolrooster. Op die manier bieden we jou de flexibiliteit om relevante werkervaring op te doen wat je makkelijk kan combineren met jouw studie. Dit maakt het de ideale bijbaan!

Daarnaast

  • Volg je een HBO of WO studie
  • Heb je interesse in de financiële dienstverlening
  • Ben je per 1 juli (of bij voorkeur eerder) beschikbaar
  • Ben je gemiddeld 16 uur per week beschikbaar
  • Ben je minimaal 1 jaar beschikbaar
  • Ben je bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Rotterdam

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.


Wat bieden wij jou?

  • Een interessante en flexibele bijbaan met leuke collega’s in een informele sfeer
  • Alvast relevante werkervaring opdoen naast je studie
  • Een salaris van tussen de € 9 en € 11,50 bruto per uur
  • Ons moderne kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16 en is dus goed te bereiken met zowel het OV als de auto 


Kom jij het verschil maken?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast en zie een bijbaan in de hypothecaire dienstverlening helemaal zitten? We komen graag met je in contact! Je kan direct solliciteren via de sollicitatiebutton of heb je toch nog vragen over Quion of de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Hans Oomen op 0621304677.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan CV's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.